HTML

Egy végtelen történet!

Sokat gondolkodtam miröl is szóljon a blogom, és arra jutottam arról amihez értek.Ez a KATONASÁG, a Magyar Honvédség. Segitséget szeretnék nyújtani a frissen bevonuló, bevonulni vágyó, kis Honvédeknek. Vagy csak egyszerüen elszórakoztatni az olvasóimat. Ha valakinek bárminemű (lehet fiú vagy lány) kérdése van a leirtakkal kapcsolatban vagy kiváncsi még valamire ne habozzon tegye fel. Vagy irjon a Msn en a kulageza@freemail.hu-ra vagy hivjatok a +36 30/ 389-9604 - es számon. Csajok küldhetnek fényképes önéletrajzot is :)

Friss topikok

Karácsonyi gondolatok ......

Sirab 2009.11.30. 18:56

Üdvözöllek kedves olvasó, nektek is feltünt hogy milyen gyorsan telik az idő? Most volt csak nyár és tegnap sok családban meggyulladt már az első Adventi gyertya, ami csak egyet jelenthet. Közeledik az én kedvenc ünnepem a Karácsony. A városokban már észrevehető a karácsonyi zsongás, a felkészültebbek már ajándék után kutatnak, mások pedig Pató Pál úr példáját követve ráérősen lebzselnek. Ebbe a kategóriába tartozom én is. Mi bizony mindig az utolsó napokba kapkodunk, és sokszor póruljárunk. Kedves olvasó halgass rám. Ne halogasd, ne legyél lusta, minél előbb elintézed annál hamarabb túl leszel rajta. A levegőben érezhető már a tél közelsége hisz lassan itt a December és havas Mikulást akarok. Különben min jönne az öreg nem igaz? Én személy szerint már karácsonyi dalokat dúdolok, miközben azon filózok hogy idén honnan lopjak fenyőfát. Merthát a világ fejlődik ugye? Példának okáért vegyük csak a guminőt, a Müvaginát, a Műkukit, és az egyik kedvencem a műfenyőt. Milyen dolog már műfenyővel karácsonyozni? Bár mi is évek óta igy csináljuk. Mint ahogy a legtöbb családban elterjedt már.De idén úgy döntöttem változtatok. Kedves olvasó gondolkodj el. Az idén is a műfenyő alatt akarsz karácsonyozni, vagy inkább eljössz velem és lopunk fát. :) Emlékszem kis tacskó koromban még minden család házát körbelengte a karácsonyi hangulat, az igazi fenyő illata, és a gazdagon feldiszitett fa, a kisgyerekek vidám izgatottsága, még a tv-ben is szép mesék mentek. Most megnézheted a Terminátor vagy a Rémálom az Elm utcában részeit. Hova tüntek azok az idők? Elmúlatak, mint ahogy a nagy fejlődéssel elértük azt is, hogy gyakorlatilag a kisgyerekek sem hisznek már a karácsony szellemében. Minden gyerek nyihog a szüleinek, a drágábbnál drágább ajándékokért, amiket 2 hétig használ majd elfelejt. Ide jutottunk, sajnos az ajándékozás öröme eltünt és csak a követelözések és azok teljesitése maradt.Az emberek elfelejtették hogy ez a szeretet ünnepe, és nem az ajándék mennyisége vagy pénzbeli értékével kell kifejezni mennyire szeretjük a másikat.Én azt mondom jó barát, nézz a lelked legmélyére és találd meg magadban a gyereket és a szeretet szikráját. Felejtsd el a gyülölködést, bocsáss meg ellenségednek erre a kis időre, vagy éppen ne gyülöld a volt barátod vagy barátnőd. Ez a pár nap a Szereteté. Mert ez nélkül nem karácsony a karácsony. Hát kedves olvasó ez rendhagyó cikkre sikeredett. Addig is viszontolvasásra, és vigyázz magadra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sirab.blog.hu/api/trackback/id/tr991564481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása